Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian

Дубаи - Нова Година 2018

Термин : 30.12.2017 - 04.01.2017

Шри Ланка и Малдиви - 1550€

Термин : 25.11.2017, 20.01.2018

Ski opening- KOPAONIK

Термин : 08.12-10.12.2017

Нова Година 2018

Термин : 15% попуст за уплата до 15.10.2017

Виена - Нова Година 2018

Термин : 29.12.2017-02.01.2018

Далечни патувања со Камелија!

Термин : Септември - Октомври - Ноември 2017

►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Актуелни Аранжмани

Копаоник - Стара Нова Година

Со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК    

Виена

Christmas Market ! 
07.12-11.12.2017  Aвтобуски превоз 

Анталија - Нова Година 2018

3 Ultra All Inclusive 

29. 12. 2017 - 01. 01. 2018 

Виена - Нова Година 2018

Виенскиот Концерт 

10% попуст до 15.11.2017

Копаоник - Нова Година 2018

4 Дена / 3 полни пансиони + 2 свечени вечери и превоз 

Термин 30.12.2017-02.01.2018

Дубаи - Нова Година 2018

Дубаи, град на луксузот, раскошот, рај од иднината кој ве чека да го откриете 

 

 

Будимпешта - Нова Година 2018

НОВА ГОДИНА !!!

10% попуст до 15.11.2017

Истанбул - Нова Година 2018

Град кој Ве пречекува опсипан со светлина и ги преплавува сите сетила, град кој никогаш не спие, улици полни со весели луѓе, шаренило од бои и мириси, местото на кое се состануваат Европа и Азија...

Лутраки

8-ми Декември 

Мадрид - Нова Година 2018

Главниот град на Шпанија, Мадрид, важи за еден до најубавите европски градови, со фасцинантна архитектура, голем број на културни атракции и туристички дестинации кои едноставно ќе ве остават без здив. Мадрид е и најголемиот град на Иберискиот Полуостров а со своите окулу четири милиони жители, бурната историја и богатата традиција се вбројува во најубавите Европски метрополи

Попова Шапка - Нова Година

Зимската кралица на Македонија 

 

 

Јапонија – 2018

12 дена – (Вклучени авионски карти, сите такси, сместување и трансфери)

Сигурни поаѓања: 30.03.2018, 11.04.2018, 23.04.2018, 05.05.2018

Тунис- Лето 2018

7, 10, 11, 14 ноќевања

Цени од 300 евра / Early Booking 

КУБА

17 дена –Хавана,Тринидад (Сантјаго)-1250 евра/1290 евра/1350евра

Мексико

17 дена – Mexico  City, Isla Mujeres, Playa del Carmen

Шри Ланка и Малдиви

14 Дена- 1550евра  (Вклучени авио-билети, сите такси, сместување и трансфери)


Бали

11 Дена -890 евра  (Вклучени авио-билети, сите такси, хотел и трансфери)Топ ПонудиFacebook активности


Наши препораки на Хотели
КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА