Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
Spa&Wellness-Викенд

Опуштете се и вие во WELLNESS & SPA, викендот кој највеке ви одговара. 


За нашите 27 Години искуство можеме да ви понудиме повеке термални бањи како и луксузни Хотели кој поседуваат термални бањи. 


Сместување во Хотели и Апартмани, изборот е ваш


Можност и за вклучување во некој од нашите групи за продолжените викенди. 


 Понуди:

Кралска Бања

Бањата се наоѓа од северната страната на планината Јастребац на надморска височина од 540м во долина на Рибарската Река. Се наоѓа во централниот дел на Србија, одалечена околу 34 км од Крушевац, 290 км од Белград и 100 км од Ниш

Лутраки-Воден

Лутраки-Мала Преспа-Греман-Островот Аил - Лутраки

All Inclusive weekend Златибор

Пакет за оние кои заслужуваат - VIP третман!  

INTERHOTEL SANDANSKI 4*

6 Ноќевања + вклучен превоз   

Лутраки

8-ми Декември