Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

ПЕЛИСТЕР НОВА ГОДИНА 2019


 

                       НОВОГОДИШЕН  АРАНЖМАН  2019

 

                                      ХОТЕЛ МОЛИКА

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2019 година поделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика на Пелистер , сместен во прегратките на најубавиот зимско планински центар во Македонија – Националниот Парк Пелистер , Битола.

 

НОВОГОДИШЕН АРАНЖМАН-НА БАЗА 5 (ПЕТ) ПОЛНИ ПАНСИОНИ

12,690.00 денари

НОВОГОДИШЕН АРАНЖМАН-НА БАЗА 4 (ЧЕТИРИ) ПОЛНИ ПАНСИОНИ

10,890.00 денари

НОВОГОДИШЕН АРАНЖМАН-НА БАЗА 3 (ТРИ) ПОЛНИ  ПАНСИОНИ

8,990.00 денари

НОВОГОДИШЕН АРАНЖМАН-НА БАЗА 2 (ДВА) ПОЛНИ ПАНСИОНИ

5,990.00 денари

 

 

Напомена:                                                                                                                                                                        *Новогодишниот аранжман предвидува сместување на база полн пансион со вклучени свечени вечери шведски маси за доручек и ручек, музички забави и други новогодишни изненадувања. Во цената на пансионот не се вклучени пијалоци и напитоци.                                                                                                                  *За деца на возраст од 5-12 години кои користат ресторантски услуги и услуги за сместување одобруваме 30 % попуст.

 

Тимот на КАМЕЛИЈА ТУРС Ви посакува СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ !

 

Услови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА